REISSUREPPU
Wilderness Gal – Eräretku Fonsu

Vaelluksiin, retkiin ja ohjattuihin viikonlopputapahtumiin liittyvät yleiset Valmismatkalain mukaiset ehdot

Reissuja koskevat esitteet ovat voimassa kyseisen reissun ajankohtaan asti.

  1. Reissun hinta, hintaan sisältyvät palvelut, mahdolliset erikseen perittävät maksut ja maksuehdot: kuvattu kussakin matkakuvauksessa erikseen. Maksu peritään matkan jälkeen. Maksuehto on 14pv netto.
  2. Reissun kohde tai kiertomatkan kohteet ja matkareitti: kuvattu kussakin matkakuvauksessa erikseen.
  3. Reissun kesto päivinä tai viikkoina ja kiertomatkoista myös oleskeluajat eri paikkakunnilla: kuvattu kussakin matkakuvauksessa erikseen.
  4. Lähdön ja paluun päivämäärät sekä paikat: kuvattu kussakin matkakuvauksessa erikseen.
  5. Kulkuväline, kuljetusmuoto, kuten reitti- tai tilauskuljetus, matkustusluokka ja alustavat aikataulut: Reissut toteutetaan pääsääntöisin yleisiä kulkuneuvoja käyttäen, haluttaessa vaihtoehtoisissa matkustustavoissa ja -aikatauluissa annetaan vinkkejä ja vihjeitä ilmoittautuneille. Tarvittaessa osallistujat voivat keskenään sopia yhteiskyydeistä.
  6. Majoituksen muoto, sijainti, kohdevaltion sääntöjen mukainen luokitus tai muu mukavuustasoa kuvaava selvitys sekä muut pääominaisuudet, kuten saatavilla olevat palvelukset ja huoneen tai huoneiston tyyppi ja varustetaso: kuvattu kussakin matkakuvauksessa erikseen.
  7. Yleiset tiedot Euroopan talousalueeseen kuuluvien valtioiden kansalaisten tarvitsemista matkustusasiakirjoista ja niiden hankkimiseen yleensä tarvittavasta ajasta sekä matkaa ja oleskelua koskevista terveysmääräyksistä: kuvattu matkustusasiakirjoja ja/tai terveysmääräyksiä sisältävistä matkakohteista kussakin matkakuvauksessa erikseen.
  8. Jokaisen osallistujan on itse huolehdittava henkilö- ja esinevahingoista sekä matkan peruuttamisesta mahdollisista kuluistaan vapaehtoisella matkavakuutuksella.
  9. Reissun toteuttamisen vähimmäismäärä osallistujia on ilmoitettu kussakin matkakuvauksessa erikseen. Reissun mahdollisesta peruuttamisesta vähäisen osanottajamäärän takia ilmoitetaan viimeistään, kun viimeisestä ilmoittautumispäivästä on kulunut 14 päivää.
  10. Reissureppu ei ole asettanut valmismatkaliikkeistä annetun lain (939/2008) 9 §:ssä tarkoitettua vakuutta.

Maria Fonsell
Klaukkala, Nurmijärvi
+358 40 7590 988
www.reissureppu.fi - www.fonsu.fi
Y-tunnus 1913388-2